Alan Pease, Limbajul trupului

Cartii de psihologie online dating

Stie ca ideile lui nu sunt pentru oricine si recunoaste cu usurinta. Exista oameni ca Jefferson, Nameth, Churchill, Bono, Oprah si Dickens care au inteles acest lucru si si-au dezvoltat talentul imbunatatind lumea din jurul lor. Personal, mi s-a parut interesant, pacat ca au incetat filmarile. Tu o vei numi ca fiind cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata. Grecii puneau iarna pe seama disparitiei Persefonei in lumea subterana a lui Hades.

Spencer Johnson pentru a-l ajuta sa faca fata unei schimbari dificile din viata sa. Autorul ia la puricat idei considerate sfinte si arunca la gunoi toate platitudinile motivationale cu care toti am crescut si am invatat sa avem incredere in ele. Poate nu vei fi de acord cu tot ce spune Larry Winget in aceasta carte complet zguduitoare.

Tot ceea ce facem sau ce spunem influenteaza intr-o forma sau alta pe toti cei din jurul nostru. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul. Iti va arata pas cu pas cum sa operezi la nivelul tau maximal de performante, dobandind libertate financiara si emotionala, incredere si autoritate si cooperarea celorlalti. Nu conteaza nici de unde incepi si nici macar evenimentele prin care treci in drumul tau.

Reusita poate fi o scoala si aceasta carte reprezinta calea cea mai eficace de a invata. Aceleasi lucruri m-au atras si m-au intrigat si pe mine. Pare-se ca are dimensiuni prea mari pentru un atasament. Alan Pease, Limbajul trupului.

Stie ca ideile lui nu suntExista oameni ca Jefferson

Cartea descrie chiar acest proces al transformarii gradate a tanarului intr-un cautator spiritual, intr-un luptator pasnic. Fara influenta nu exista succes. Maxwell Multi dintre oamenii talentati care au un avantaj asupra celorlalti il pierd pentru ca in loc sa si-l imbunatateasca in permanenta se odihnesc pe lauri.

Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg. Asta din cauza faptului ca acest creier e in mare masura acelasi model cu al stramosilor nostri ancestrali, pentru care pura supravietuire constituia obiectivul primordial al fiecarui muritor. Acum poti gasi raspunsul in Dezvolta liderul din tine. Stephen Covey ne ofera gama strategiilor adoptate de toti oamenii ultraeficace.

Considera ca talentul ii va mentine in top. Daca incerci si nu functioneaza nu vei avea nimic de pierdut. Cooper Ar fi fost de asteptat ca in lupta noastra pentru o viata satisfacatoare, plina de succese, creierul nostru sa fie un aliat de nadejde, dar, surprinzator, tocmai contrariul e valabil. Schimbarea, intampinata de oricine cu strangeri de inima, fie ele datorate fricii sau entuziasmului este descrisa cu multa culoare si umor prin intermediul unei parabole extrem de sugestive. Daca dorinta ta este sa ai succes sau sa ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii in contact, ar trebui sa devii o persoana cu influenta.

Talentul este mai comun decat isi imagineaza. Richard Dawkins crede insa ca adevarata magie este magia stiintei, care ajunge sa explice aceste fenomene.

Ma regasesc in tanarul pasionat descris de tine. Pentru vikingi, curcubeul era puntea care ii lega pe zei de Pamant. Fiecare clipa trecuta aduce cu sine provocarea celei care urmeaza, iar rolul nostru este de a decide cum alegem sa petrecem timpul pe care-l avem la dispozitie. Daca inamicul ocupa o pozitie de forta, hartuieste-l, daca e bine hranit, infometeaza-l, daca se odihneste, impinge-l la actiune. Puteti avea tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa-si vada visurile implinite.